У квітні в нас було просідання за продажами, як порівняти з минулим роком, але це через перебої із сировиною, запити були. З травня продажі пішли знову в гору, з’явилися нові гуртові клієнти. Бачимо, що в червні люди почали подорожувати. До цього всі ставляться по-різному, але моя думка, що війна надовго, і відпочинок потрібен.

який бізнес відкрити в івано-франківську

Плануємо, як тільки буде можливість, вивезти з Херсона обладнання, запустити фітнес-клуб в Івано-Франківську або іншому місті», – поділився Сергій. Так, окрім супермаркету, на першому поверсі центру відкриються магазини побутової техніки та спортивних товарів. Другий поверх відведений під різноманітні крамниці, бутики, кафе, ресторани та розважальні заклади. Незабаром Міша приїхав із Києва до нас, у Чернівці. У нас узяли телефони, але ніхто так і не подзвонив, можливо, тому що в нас немає військового досвіду. Хоча в моїх партнерів була власна зброя, вони займалися стрільбою. Хлопці спершу допомагали на місці, а на початку березня вирішили їхати в Київ, записалися там у ТРО, потім поїхали воювати на Харківському напрямку.

Фінансова підтримка для внутрішньо переміщених осіб.

Ресурс для підтримки українських бізнесів, що постраждали через військові дії. Безкоштовний ресурс для пошуку роботи та працівників. Понад 7000 осіб уже розмістили своє резюме тут, опубліковано понад 2500 вакансій. Фінансування – аналізуємо наявні програми відповідно до запитів, інформуємо про нові програми фінансування. Консультації – надаємо швидку бізнес-допомогу, допомагаємо адаптувати бізнес-моделі, надаємо консультантів. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на “Firtka.if.ua”.

РУБРИКА «БІЗНЕС П’ЯТНИЦЯ» ЯК ПОШУК НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

Тому вартість насправді смішна – 10 доларів за один квадратний метр. Дуже складно було – навколо 5-зіркові готелі та елітні ресторани. Також можна вирощувати фазанів – невеликі за масою птиці, але їх розведення вважається прибутковим. Справа в тому, що м’ясо фазанів – це делікатес. Зі збутом проблем не повинно бути, так як багато ресторанів з задоволенням куплять екологічно чисте м’ясо цієї птиці.

Якщо ви давно хотіли відкрити власну справу – кав’ярню, салон краси або інший бізнес, то час добре подумати над втіленням мрії. Адже рейтинг доводить, що в Івано-Франківську просто ідеальні умови для ведення власного бізнесу. За інформацією авторів рейтингу, передусім, його створили, щоб визначити найбільш перспективні напрямки розвитку https://www.bachuna.net/ бізнесу й залучення інвестицій. Вони брали до уваги українські міста з кількістю населення від 90 тисяч осіб. Власниця підприємства Олена Захарович спочатку не вірила, що в їхнє місто прийдуть рашисти. Та коли з вікна побачила БТР, який стріляє в будинки, цивільних людей та все, що є довкола, зрозуміла, що залишатись в Бучі небезпечно.