Яка причина невдач Олега Базилевича у Зорі? Що зламало командний дух Таврії у Вищій лізі? Чому у Львові не сприймали СКА Карпати? Про все це і набагато більше Олександр Вікторович розповів у щирому інтерв’ю. http://dancor.sumy.ua/news/mosaic/458080 − Сьогодні наша команда сподівається зібрати 400 доларів, котрі нам залишилися, і тоді ми зможемо розпочати новий проєкт. Це вже буде збір коштів на закупівлю дрона для одного з підрозділів ЗСУ.

ігор юрковський для мене

Бачимо Авакова, який намагаєтсья свої поліційні підрозділи зробити не тільки правоохоронними, але й силовими… Все йде до великої війни, до загострення боротьби за владу. Хтось буде боротися за владу в Україні, хтось її буде валити. Поки я був командиром роти, в мене жоден боєць не загинув. А за цих півроку, коли демобілізувався, вже троє загиблих. От, у мене знайомий займається виготовленням наметів. Йому замовили десь 200 наметів з надписом «Трибунал».

Екологічне свято “Торкнутися краси можна тільки серцем!”

Особливий для Руслани — творчий доробок вилився у дебютний диск «Тобі…». Диск «Тобі…» — унікальне поєднання оперного співу та естради, що не дає помилитись і відрізняє диск особливою манерою виконання. А вже наступного року глядачі мали змогу побачити кліп Руслани «Золотава осінь». Вінницький бізнес портал “Vinbazar.com” — стартова сторінка вінничанина. Актуальна і популярна дошка оголошень, останні новини Вінниці, афіша, каталог підприємств і багато іншого. Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст оголошень!

Останні новини

З 1996 року по 2009 рік побачили світ 5 CD альбомів. Ігор Юрковський виконує пісні переважно українською мовою, хоча має в репертуарі польські та російськомовні пісні. Загалом за 20 творчих років артист написав та виконав близько сотні пісень. Ці твори давно завоювали серця слухачів, а деякі з них стали настільки популярними, що їх вважають народними. Ігор Юрковський є лауреатом всеукраїнських конкурсів та хіт-парадів .

Завершуючи наше інтерв’ю, додамо про майбутнє підвищення Віктора. Наразі рятувальник завершив навчання та стажуватиметься на посаді командира відділення. Ця місія дуже відповідальна, адже саме командир відділення самостійно веде своїх колег на пожежу чи надзвичайну ситуацію, де своїм прикладом показує, як треба виконувати накази. Сталася пожежа у багатоповерхівці і по автодрабині ми виносили маленьких дітей та підлітків із задимленого приміщення.

З перших днів війни Ігор зі своїми творчими сподвижниками створив гурт «Музична оборона». Разом із ними написав вже майже 10 пісень на військову тематику. Дають концерти в госпіталях, у військових частинах підтримуючи бойовий моральний дух наших воїнів. Дар’я Паламарчук, письменниця і поетеса одразу позитивно сприйняла ідею створення пісні про єднання України та ЄС. Найбільший вплив на мою творчість справили Ігор Калинець, Грицько Чубай і Пауль Целан.