Але в будь-якому випадку бажаємо, щоб ваші почуття виявилися в десятки разів міцнішими і правдивішими за будь-які прогнози і розрахунки. Знайти кращі дати весілля можна, використовуючи церковний календар. Варто пам’ятати, що для кожного року він індивідуальний – пости і деякі церковні свята мають властивість зміщуватися.

коли можна святкувати весілля

Ці якості особливо цінують представники земної стихії. Фахівці не радять брати шлюб на Молодика та Повню, в дні ретроградності Венери та Меркурія, в дні сонячного затемнення і місячного затемнення. Поганими датами в народі чомусь вважаються 29 лютого, 11 червня і 16 липня. Всі матеріали захищаються законом про авторські права. Використання і копіювання матеріалів без відома виконавця заборонено. Раніше УНІАН розповідав, як називаються річниці весіль та що на них можна подарувати.

Сприятливі дні для вінчання і одруження у 2022 році і періоди, коли не можна вінчатися за церковним календарем

До таких періодів відносяться багатоденні пости, двонадесяті свята інші дні. Існують певні правила, за якими проводиться таїнство вінчання. Нижче наведені дати, коли немає заборони, але попередньо потрібно узгодити дату в тій церкві, де планується це таїнство. http://crystalvillagegoa.com/page-27/ Фахівці в різних галузях підготували свої поради та назвали дати, які найбільше підходять для урочистостей. Молодята повинні вирішити, які фактори для них найважливіші, і, відповідно, взяти саме той календар весілля на 2023 рік, який відповідає їх побажанням.

Православний календар весіль на 2022 рік

Ідеальним буде третій день, оскільки 3 є числом керуючої планети Стрільців – Юпітера. Ці числа допоможуть досягти матеріального добробуту, порозуміння між подружжям, забезпечать збереження романтики у відносинах. Цього року ми маємо п’ять періодів ретроградності названих планет. Також сприятливими для укладення шлюбу є дати в яких присутні числа 3, 5. Також не рекомендується вінчатися в день своїх іменин.

Будьте впевнені – весілля в Україні зараз можливі!

Тим, хто одружується у Провідну неділю, удача буде усміхатися протягом усього життя. Молодих очікує безліч труднощів, здатних «розвалити» шлюб. За прикметою, союзи, укладені в цей час, стають міцними, а родини не розпадаються. Існує безліч прикмет і повір’їв, які стосуються весілля. Дотримуючись їх, закохані зможуть уникнути неприємностей і жити в любові і злагоді, інформує Ukr.Media.