Поповнити поїздками транспортну картку можна також у застосунку “Київ Цифровий”. У застосунок “Київ Цифровий” додали можливість придбати транспортну карту для безконтактної оплати проїзду на валідаторах. Після придбання цифрова карта прив’язується до Apple або Google Wallet. Це універсальний Е-квиток для метро й наземного транспорту.

де придбати транспортну картку київ

Тепер, щоб заплатити за проїзд, потрібно вибрати в Apple Wallet QR-квиток і піднести прилад до валідатора. Найближчим часом подібна можливість з’явиться і у власників смартфонів на базі Android. Невдовзі поповнити карточку Kyiv Smart Card можна буде на станціях швидкісного трамваю.

Натиснути на кнопку входу / реєстрації у верхньому правому кутку сторінки. Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому https://my.ua/news/cluster/2023-06-21-torgivlia-igrovimi-akauntami-biznes-chi-porushennia-zakonu/a490914c-1068-11ee-96e0-f29110c04e53 в своїх проектах). Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері. Із усіма точками продажу можна ознайомитися на цій мапі.

У полі [Пароль] введіть пароль, який надалі будете використовувати для входу до свого особистого кабінету. Пароль має складатися з 8-14 символів, малих і великих літер латинського алфавіту, а також цифр. Надалі турнікети в метро зможуть приймати і QR-квитки, які будуть діяти за таким же принципом, що електронний квиток. Публікація всіх авторських матеріалів та відеороликів «Главкома» дозволена тільки за умови прямого лінка на сайт. Для інтернет-видань обов’язковим є розміщення прямого, відкритого для пошукових систем лінка у першому абзаці на конкретну новину, статтю чи відео.

У застосунок “Київ Цифровий” додано можливість перетворювати поїздки з транспортної картки на QR-квитки – КМДА

Школярі мають отримувати Kyiv Smart Card безкоштовно, студенти — за половину вартості. Планується, що дійсними шкільні та студентські картки будуть упродовж року на всі види громадського транспорту. Під час поповнення картки Kyiv Smart Card через термінал Е-квиток може виникнути запитання щодо решти. Так, цей термінал в принципі решту не повертає. У такому разі ви просто отримаєте чек, у якому вказана сума решти і 16-значний код. Користуючись кодом, ви можете витратити суму решти в терміналах Е-квиток на придбання поїздок або іншої картки Kyiv Smart Card. В переліку, що з’явиться, натисніть «Kyiv Smart Card – квиток для проїзду в громадському транспорті в Києві».

Як придбати цифрову картку у “Київ Цифровий”

Ми не беремо плату за послуги підбору та порівняння фінансових пропозицій в каталогах, і не надаємо послуги кредитування, розміщення депозитів і страхування. Ваші особисті дані на сайті захищені шифруванням AES-256. Свій другий QR-квиток я купувала в метро на станції «Льва Толстого». І в процесі купівлі зі мною стався невеликий казус.

За одне поповнення можна додати на карту 50 поїздок. Максимально можливий баланс карти ― 100 поїздок. Транспортну картку можна купити на станції підземки та прив’язати до облікового запису киянина. Зазначимо, віртуальні транспортні картки мали з’явитися в застосунку «Київ Цифровий» ще на початку 2022 року. Тендер на розроблення карток зареєстрували на початку травня 2023-го. Передбачалося, що віртуальні проїзні з’являться в застосунку до кінця 2024 року. Відмову від пластикових носіїв мотивують, зокрема, потребою зменшити негативний вплив на навколишнє середовище.

Більше про транспортну карту можна дізнатися на офіційному порталі. Пасажир підносить картку до терміналу, розташованого в салоні або біля дверей – і пристрій списує гроші за поїздку. Як отримати транспортну картку та як нею користуватися – читайте в матеріалі Фактів ICTV. Попри очікування пасажирської спільноти, віртуальну картку зробили платною – вона коштує 40 гривень, у той час, як за виготовлення пластикової потрібно сплачувати 50 гривень. Контролери будуть мати спеціальні пристрої для перевірки реєстрації електронного квитка. Найпростіше зробити це через особистий кабінет або додаток Kyiv Smart City на телефоні. Введіть реквізити вашої банківської картки і підтвердіть оплату, натиснувши кнопку [Оплатити].

Сайт містить щонайбільше 20% добового обсягу матеріалів інформагентства «Інтерфакс-Україна». Усі матеріали, представлені у відкритій частині цього інформаційного ресурсу, розміщуються із затримкою близько 15 хвилин. Поблизу станцій метро у Києві знесли МАФи та облаштовують сквери. Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter. Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. Цифровою карткою можна скористатися у тролейбусах, автобусах, трамваях і на фунікулері. Підпишіться, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

В такому разі вам будуть доступні не всі способи оплати. Новини “Сьогодні” нагадують, як і де можна поповнити картку. “Київ Цифровий” – це універсальна транспортна картка для метро й наземного транспорту. Уже в січні вона має запрацювати у електронному форматі.

Вкажіть суму, на яку необхідно поповнити картку. Редакція заздалегідь вдячна всім читачам, які допомагають удосконалити наші матеріали. Якщо ви знайшли помилку на сайті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter. Однак в прес-службі КМДА пояснили, що не можна говорити про повноцінний запуск e-квитка. Адже система розвивається і впроваджується поступово.

Якщо лист не прийшов протягом декількох хвилин, будь ласка, перевірте папку Спам. З липня наземний міський транспорт Києва працює без кондукторів. Вони отримали пропозицію перейти на посаду контролера, або інші вільні вакансії в Київпастрансі. Повний доступ до онлайнових і офлайнових інформпродуктів можливий за умови тестового та контрактного підключення до інформації. Пресрелізи розміщуються на комерційних умовах. Агентство “Інтерфакс-Україна” не несе відповідальності за їх зміст. Спробуйте вимкнути блокування реклами, пройти повторну реєстрацію, вимкнути VPN, перевірити налаштування антивірусу.

Пасажир підносить картку до терміналу, розташованого в салоні або біля дверей, – і пристрій списує гроші за поїздку. Транспортну картку можна купити на станції підземки та прив’язати до облікового запису киянина. Це дозволить відстежувати стан балансу й кількість доступних поїздок у режимі онлайн. Транспортну карту для безконтактної оплати проїзду на валідаторах можна буде придбати в застосунку «Київ Цифровий», повідомляють у КМДА. Я звернулася за консультацією до Максима Лихоліта, IT-фахівця КМДА, який займається розробкою електронної системи проїзду. Проблема, за його словами, була в тому, що я користуюся безконтактною системою оплати Google Pay, яка використовує NFC-модуль телефону.

Придбати її можна у Т-кіосках по всьому містута в терміналах Київ Цифровий на станціях метро або в касах метрополітену. Це універсальний Е-квиток для метро й наземного транспорту у Києві. Чек з QR-кодом можна придбати в терміналах самообслуговування, мережі «Т-кіоск», у боксах самообслуговування EasyPay або в касах станцій метро. Київ став першим містом в Україні, де повністю скасували паперові талони на проїзд в громадському транспорті. Додамо, міському застосункуз’явилася офлайн-мапа укриттів. Також в оновленій версії додали можливість повідомити про зачинене або недоступне укриття. Easy Pay надає можливість поповнити транспортну картку.